WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Sunday, September 18, 2011

FARA FAUZANA hos WANITA HARI INI ????


sapa nie cer teka ? sapa tatau tu entahla.. kan.. kan kan..
sejak fafau xjadi hos MELODI nie kan.. aku memang dah makin xgemar tgk.. sebabnya.. hos skarang macam xbrapa nak ngam.. & tidak bersahaja.. 
& hari nie baca paper harian metro bakal menghiasi TV3... melalui program apa ?? cer teka ??
xkan la program kanak-kanak pulak kan.. 
haaa kali nie bukan program hiburan tau... tapi program yang lebih serius.. lebih matang.. lebih panas dari HOT FM.. 


program yang bakal FAFAU muncul adalah... jeng jeng jeng.. PROGRAM WANITA HARI INI.. betulka ???
kalau nak tau kena la tengok.. menurut paper dia akan mengendalikan program tu sekali seminggu sebagai percubaan.. nak tgk sesuai ke idak la kan.. takkan trus nak amek tempat jer kan..
kang geng-geng senior WHI marah plak kan.. hehehe.. 

so FAFAU kena cuba bawak format program  berkaitan isu semasa yang berkaitan dengan kehidupan golongan HAWA cam kekita nie la...
nampak gaya nya tahun depan FAFAU tercalon dalam satu lagi award.. iaitu PENGACARA TV TERBAIK :)
insya ALLAH.. hope FAFAU boleh mengendalikan segmen terkenal TV3 nie dan akan buat rating WHI semakin tinggi. wowww..