WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Wednesday, March 11, 2015

EQA HALENA mangsa toreh amalkan DIANZ VITAMIN C & E

hye uolss hari nie nak share pasal 1 vitamin. vitamin nie best tauuu sebabnya vitamin nie ada 2 khasiat penting yang diperlukan badan iaitu VIT C dan VIT E. best kan !
 
 
and and and.. korang nak tau jugak tak ?
 
EQA HALENA yang mangsa toreh tu pon consume vitamin nie tauuu
Alhamdulillah parut dia pun dah makin pudar.. mesti tak caya kannnn ???
 
 
 
'[ EQA HELENA MANGSA TOREH MUKA CONSUME DIANZ VITAMIN UNTUK HILANGKAN PARUT????]

Hai! harini, eqa saje je nk share produk yg eqa ambik utk kulit dan yg paling penting,utk PARUT  dari hari 1st eqa mkn Dianz vit,smpai ke harini alhamdulilah parut smakin pudar  insyaAllah eqa xkn tukar produk lain dah hehe sekian

Pengsan... Tak sangka beliau pun consume VITAMIN DIANZ ..Terbaikkk betul!!!!

TERBONGKAR !!! 3 HARI SUDAH NAMPAK KESANNYA WOW!!
Wahh cantik nye kulit dia!!! Teringin nak kulit glowing pinkish mcm ni???
➜ Fast grab WhatApps DIANVIT ke 0137107841
➜ PM PM kami di sini:
httpsa//m.facebook.com/messages/thread/484968171544276:::http://m.facebook.com/messages/thread/484968171544276
====================================================
Ada beratus lagi testimoni kami. klik sini
httpsa//www.facebook.com/media/set/?set=a.798491556858601.1073741830.484968171544276&type=3:::https://www.facebook.com/media/set/?set=a.798491556858601.1073741830.484968171544276&type=3
DIAN  VITAMIN MELETOP 2014 !! PRODUK SELAMAT.. untuk mereka yang mempunyai  masalah kulit seperti jerawat,jeragat,resdung,parut,liang pori  terbuka,berkulit kusam dan gelap
ANDA BILA LG ?? jgn biarkan muka dan kronik bru nak bertindak
================
Darah tinggi ?period ? cara makan ? kesan sampingan ? menandung atau mnyusu ? ada kkm? More info..
httpsa//www.facebook.com/media/set/?set=a.801326436575113.1073741831.484968171544276&type=3:::https://www.facebook.com/media/set/?set=a.801326436575113.1073741831.484968171544276&type=3
Anda Hadapi Masalah yang sama ????
- Kulit Berjerawat dan Berjeragat, Berparut bagai kawah bulan
- Berminyak
- Kusam dan Tidak Bermaya
- Kulit Berminyak
- Kusam dan Alergik makan laut, Resdung
- Liang Roma besar
=================================================================
Jangan Risau Lagi. Kami ada penyelesaian untuk anda
=============
VITAMIN DIANZ
=============
Produk  Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen ni adalah produk Malaysia  yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai  alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet  mengandungi 6000mg :
1000mg Vitamin C daripada oren :
Singkir toksik dalam badan
Melancarkan sistem perkumuhan
Merawat jerawat, jeragat dan parut
1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
Sangat tinggi khasiatnya
Melembapkan kulit
Mengecilkan liang roma yang terbuka
Mencegah kanser
2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia
2000mg Glutathione :
Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut
=================================================================
Cara Penggunaan :
Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam. 1 botol mempunyai 60 biji untuk 1 bulan penggunaan.
Mendapat  pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada  gelatine. Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas, ibu  mengandung dan menyusu juga boleh ambil
===================================================================
VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12,000mg
(SEHARI MKN 2BJI, 6000mg X 2 = 12000MG)
1BOTOL 60BIJI UNTUK SEBULAN'
 
 
OWNER DIANZ VIT C DAN E PON GUNA TAUUUU
 
 
 
 
 
 
JOM KENALI DIANZ VIT C DAN E duluuu...
 
KEBAIKAN Dian'z Vitamin C & E
  • Untuk memutihkan kulit
  • Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
  • Menbantu pertumbuhan sel baru
  • Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat,
  • resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap

✔ Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.
 
~ ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL ~

IANYA JUGA SELAMAT UNTUK IBU MENGANDUNG
 
 
5 SEBAB KENAPA ANDA HARUS MEMILIH DIANZ VITAMIN C& E


✔ Mendapat kelulusan kkm (kementerian kesihatan malaysia) tidak seperti syarikat lain yang menyatakan ia selamat tanpa bukti.
✔ Dua gabungan hebat vitamin C & E 12000 mg dan ia termurah dan
pertama di malaysia.
✔ Kesan seawal 3 hari di jamin SELAMAT dan berkesan.
✔ Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan.
✔ Tablet yang sedap dan boleh di isap.
 
Cara Penggunaan :
 

 Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam. 1 botol mempunyai 60 biji untuk 1 bulan penggunaan.
Mendapat pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas, ibu mengandung dan menyusu juga boleh ambil
 
1BOTOL 60BIJI UNTUK SEBULAN
 
RM80 SAHAJA :)
 
FREEPOSTAGE SEMENANJUNG
ADD RM5 SABAH SARAWAK
 
<<< TEMPAHAN >>>
 
SMS/WHATSAPP : 012-6567464
 
 
 
 
=================================
 
FEEDBACK DIANZ VIT C DAN E
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Tuesday, March 10, 2015

SPOPPING CRYSTAL by DIANZ - cara mudah untuk kurus.. seawal 7 hari

Alhamdulillah product baru masuk kedaiii !!
 
so wajib sharing dengan korang semua okay..
 
product terbaru nie dari Dianz .. sapa penah dengar Dianz tu apa..
 
whatttt tatauu !! hmm hmmm #floralmask dan #dianvitc&e penah dengar ??
 
kalau pernah ianya adalah keluaran yang sama iaitu dari Dianz..
 
=============
 
memperkenalkannnnn SPOPPING CRYSTAL tadaaaaa !!
 
 
 
 
 
ADAKAH ANDA TERSENARAI DALAM LIST INI ???
 
Berat badan berlebihan??
Badan banyak angin??
Nakkan produk yang tidak menyakitkan anda untuk kurus??
 Tidak perlu SHAKE,
hanya perlu letakkan SPOPPING CRYSTAL ke dalam cawan dan minum begitu sahaja..
Boleh dibancuh dengan air masak atau air sejuk,,rasa yang sangat sedap..
Produk diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA..
 
haaaa meh dapatkan SPOPPING CRYSTAL
so tak perlu risau sebab ada KKM okay !!
 
 
 
KANDUNGAN TERBAIK DALAM SPOPPING CRYSTAL

✔ Sodium Karbonat
✔ Citrid Acid
✔ Orange Extract
✔ Citrus Aurantium
✔ Raspberry Powder
✔ L-Carnitine
✔ Sodium Sacharrin
 
Fungsi Utama Spopping Crystal : 
 
Menurunkan berat badan dalam masa 1 minggu
Membuat perut berasa sentiasa kenyang 
Membuang lebihan angin dalam badan
Meningkat tahap metabolisma badan
Membakar kalori dengan lebih cepat
Membuang lebihan kolestrol dan toksik dalam badan
 
 
 
Siapa yang BOLEH ambil Spopping Crystal :
Lelaki & perempuan yang berumur 15 tahun ke atas
Ibu menyusui bayi 2 bulan ke atas
Boleh di amalkan ketika haid
 
 
 
 
Siapa yang TIDAK BOLEH ambil Spopping Crystal :
 
 
 
CARA PENGAMBILAN SPOPPING CRYSTAL

✔ Masukkan 1 sudu ke dalam 1/3 cawan air (suku cawan)
✔ Boleh dibancuh dengan air masak/sejuk
✔ Minum ketika buih menaik
✔ 1 hari sekali sahaja
✔ Untuk kesan terbaik dan cepat, anda boleh ambil 2 kali sehari selepas makan
 
===============================================================
 
FEEDBACK YANG DAH CUBA SPOPPING CRYSTAL !!
 
 
 
 
 
 
Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM130 SEM RM135 SS
Sebotol : 280gm


<<<<<<<< Untuk Order <<<<<
 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram 
012-6567464
 
 
 


Mask Vietnam untuk hilangkan Blackhead dan Whitehead

 haiyakkkkkk
 
 
 
hidung sapa pernah jadi macam nie ?
 
haaa.. gelikann..
 
USAH RISAU !! :) kini anda mampu mengubahnya..
 
 
 
MASK VIETNAM berkesan menanggalkan whitehead dan blackhead yang super degil dihidung masing masing :)
 
~~ mask nie berbentuk cecair tauuu.. 20 ml satu botol..
FREE tisu untuk korang letak lepas sapu mask nie.
 
 
CARA GUNA
=============
sapu gel di kawasan hidung /dagu
tepekkan kertas tisu yg kita bg free tu
biarkan 10 minit atau hingga kering
tarik bperlahan dr bawah naik keatas
basuh muka
 
cara pakai pon mudah jer :)
 
 
KEBAIKAN VIETNAM MASK
=========================
 


-Membasmi & menanggalkan bintik- bintik hitam hingga ke akarnya (100% dijamin berhasil)
-tidak mengelupaskan kulit
- tidak membesarkan pori
- mengandung zat utk menghaluskan dan melembabkan kulit wajah
- tidak susah dicabut dan tidak sakit
 
haaa apa tunggu lagii..
yang mana ada masalah whitehead dan blackhead harusss cuba okay..
 
jangan menyesal tak cuba.
:)
 
 
 
MASK VIETNAM
RM20.00 / EACH [ TERMASUK POSTAGE ]
 
 
 
 
 
 
 
>>>>>> untuk tempahan <<<<<<<
 
^^^ SMS ATAU WHATSAPP : 012-6567464 ^^^
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Friday, November 21, 2014

CATHY CHOO SHOWER GEL MURAH

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL 



FUNGSI : 
======== 
 *** Memutihkan kulit,membuang kekotoran degil pada kulit,seperti daki,kulit kasar,kusam 

*** Melembut dan melembapkan kulit keunikan partikel emas membuatkan kulit lebih putih dalam masa 18 hari pemakaian yang berterusan menghasilkan kulit yang cantik.

 PENGGUNAAN : 
 Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian 
dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut 
untuk menghasilkan buih kemudian bilas.

RM40 SM /RM 45 SS 
FREEPOSTAGE


 SMS WHATSAPP : 012- 656 7464


 ‪#‎cathychoo‬ ‪#‎cathychoomurah‬

Tuesday, September 23, 2014

Sponge Air Mata ( Chriszen Teardrop NBR Sponge )

ramai yang tanya seelok eloknya pakai foundation dengan apa yer ??
haa nie ada penyelesaian untuk jawapan ituuu..


GUNALAH SPONGE AIR MATA :)

kenapa kena guna sponge nieee ??
sebab sponge cenggini dah famos amos kat negara lain..
malaysia baru nak hottt :)



Sangat sangat popular di negara Europe, Korea, Singapore, Taiwan, kali inilah Malaysia!!
Sponge ini berfungsi untuk blend apa-apa saja foundation cream / liquid foundation / concealer / ataupun juga Chriszen Moist Cake..Pakailah sponge ni supaya make up nampak lagi glowing dan natural


Lagipun sponge ini mudah dicucikan!
Mudah untuk blend/push/sapu untuk pipi muka, yang paling penting ialah sangat mudah untuk pakai dekat bawah mata/tepi hidung/tepi mulut yang selalu kami pakai jari untuk "blend"..
Bukanlah tak boleh guna jari untuk blend foundation, saja "wrinkle" akan terjadi-jadi dengan mudah dan awal~~

Mengapa NBR sponge yang lembut ini terus menjadikan produk ini sebagai produk yang paling meletup untuk kalian yang suka make up di seluruh dunia? 

Sebabnya ialah sponge blender ini merupakan shape mata air, bahagian atas yang tajam ni mudah untuk area yang kecil dan dalam manakala bahagian bawah yang "gemuk" ini mudah untuk blend ataupun untuk pakai bronzer yang menguruskan muka anda.


Sekarang Chriszen Blending Teardrop Sponge ini 
hanya berharga 

RM16.90(SM) / RM18.90(SS)

- postage rm6 sm/ rm10 ss -

UNTUK ORDER 
SMS/WHATSAPP : 012-6567464






Tuesday, August 12, 2014

OVISPA F.A.Q

Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA

 - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye !

Photo: Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye !

1) Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2) Cara penggunaan ovispa ?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3) Berapa hari pengguaan yang di sarankan?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4) Bau Ovispa macam mana?

Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

5) Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?

Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

6) Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7) Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?

Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8) Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9) Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10) Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.

1) Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2) Cara penggunaan ovispa ?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3) Berapa hari pengguaan yang di sarankan?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4) Bau Ovispa macam mana?

Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

5) Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?

Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

6) Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7) Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?

Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8) Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9) Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10) Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.

PLACE YOUR ORDER HERE :) TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERJAH BLOGGER !