WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Friday, July 11, 2014

SUMBANGAN UNTUK GAZA #PRAYFORGAZA

PERCAYA TAK DENGAN 

" THE POWER OF SEDEKAH "

ALHAMDULILLAH 

kita bersyukur sebab dilahirkan dibumi bertuah yang tidak berperang seperti mereka di sana yang mempertahankan hak umat ISLAM seluruh dunia . sedih bila kita tengok dan mampukah kita menjadi seperti mereka yang sanggup hadapi semua itu.

JOM.. hulurkan bantuan ... 
DOA dan BANTUAN dari kita amat mereka perlukan.

MUDAH CARANYA :)

copy no account di bawah.. buat favorite acc..
tak banyak tak pe. sehari RM1 sudah memadai asal IKHLAS

GAZA dibedil berterusan tanpa henti oleh rejim Zionis sejak Isnin malam. Jumlah kecederaan semakin meningkat. Rumah-rumah dan bangunan sudah banyak yang musnah.

Atas rasa sikap bertanggungjawab, AMAN PALESTIN telah melancarkan TABUNG KECEMASAN GAZA semalam dengan sasaran RM5 juta.

Adakah anda sanggup melabur jumlah yang besar untuk saham akhirat anda di sana kelak?
Ayuh berikan sumbangan anda sempena bulan Ramadhan ini melalui Aman Palestin. Usah bertangguh lagi kerana rejim Zionis tidak pernah menangguhkan hajat mereka memusnahkan bumi Gaza dan Palestin !!
----------
Akaun bank atas nama Aman Palestin Berhad ;
Bank Islam:12029010047880
Maybank:562263010787
CIMB: 8600460353
Bank Muamalat:12070005133717
RHB Bank:21245760004907
Bank Rakyat: 220806195922


Monday, June 30, 2014

Gila Gila dengan Lotte Pepero Chopstick ~~~

Assalamualaikum :)

sapa sini penah makan pepero ? sedap kan.

Photo: Sapa lg nak oder pepero, meh habaq mai...

tahu tak korang Lotte pepero nie ada 4 jenis..
korang suka kaler apa ??

 heee actually wanie jual pepero nie :)
sapa yang suka makan and nak jimat duit minyak kluar rumah tu kannn.. boleh la order dengan wanie.
tunggu jer depan rumah posmen hantar.. haa kan dah jimat...

Stock pepero yang available kat waniey ada 3 kotak ( merah hijau dan kuning )

Photo: Woww terlajak laris dah pepero ni rupanya,mcm goreng pisang panas laa, x per saya restock lg sesiapa tringin nak mkn pepero leh pm sya ok...

tiga tiga nie hot stufff.. 
kuning tu coklat dia kat dalam.. 
hijau tu coklat plus kacang.. crunchy sangat..
merah tu coklat sahaja macam rocky tapi lagi sedap dari rocky :)

bagi yang nak makan dan memang pepero fans..
mehh la order. :)

nak borong ke nak beli satu kotak tu pon okay.. xde masalah...

1 kotak tu ada 8 pack pepero kecik..

RM30 INCLUDE POSTAGE UNTUK SM
RM36 INCLUDE POSTAGE UNTUK SS

JIMAT MUDAH MASA DAN MINYAK ANDA :)

untuk order boleh sms/whatsapp : 012-6567464
atau emailkan di 

norshawaniy@gmail.com


Tuesday, May 13, 2014

REJUVY Detoxing Made Easy ~~

BAGAIMANA REJUVY MEMBANTU ANDA?


Produk Ini Diformulasi Untuk Program Detoksifikasi & Rejuvenasi Selama Tujuh (7) Hari!




BAGAIMANA REJUVY MEMBANTU ANDA?
✔ Mempercepatkan Proses Pemecahan Lemak
✔ Meningkatkan kadar Metabolisma
✔ Menurunkan Berat Badan
✔ Membuang Toksin Dalam Badan
✔ Mempercepatkan Proses Pembakaran Karbohidrat
✔ Meningkatkan Selera Makan
✔ Mengawal Penyerapa Gula Dalam Badan
✔ Meningkatkan Tenaga
✔ Melancarkan Proses Penghadaman
✔ Melindungi Badan Dari Radikal Bebas

TIDAK PERLU BERLAPAR | SANGAT BERKESAN | TIADA KEBERGANTUNGAN

Mulakan Hari Ini & Rasakan Perubahnya!
(Dapatkan dengan harga PROMOSI! Sementara Stok Masih Ada)

SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com

Thursday, May 8, 2014

SABUN AL RAZI ( sabun kulit )


Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :

*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Parut jerawat & cela
*Pori-pori terbuka
*Jeragat
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka
*Mengurangkan kedutan
*mengawal minyak berlebihan
*memberi kelembapan kulit
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

==============================
HARGA PROMOSI (HARGA ASAL rm63)

► RM49 (Semenanjung)
► RM55 (Sabah Sarawak)
*Free Postage
===============================

Sabun Al-Razi selamat digunakan dan disahkan oleh
Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan
kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia

no KKM --> NOT131103088

==============================

nak dapatkan sabun alrazi ??

sms whatsapp: 012-6567464

email : norshawaniy@gmail.com






Wednesday, April 23, 2014

EGG WHITE MASK ( MASK TELUR )



MASIH TERCARI-CARI MASKER YANG SESUAI UNTUK PERAWATAN TAMBAHAN BAGI KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT ATAU KUSAM?MAHU CARA MUDAH MERASAI TAMPALAN MASKER IBARAT PEMAKAIAN PUTIH TELUR TRADISIONAL?


JOM CUBA MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK INI..
TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN..


MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK SANGAT BEST SEBAB :
------------------------------------------------------------------------------
- Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
- Senang nak digunakan.
- Senang nak bawak ke mana-mana.
- Tak der bau hanyir telur.




KELEBIHAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK 
-----------------------------------------------------------------------
- Menanggalkan sel-sel kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Boleh kurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih tegang
- Menjadikan kulit lebih lembut
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki dan wanita






KANDUNGAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK :
----------------------------------------------------------------
Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen.


CARA PEMAKAIAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK:
----------------------------------------------------------------
1. Cuci muka dengan sabun / cleanser dan keringkan muka.
2. Sapu egg mask pada seluruh muka kecuali bibir dan mata secukupnya
3. Tunggu 20-30 minit sehingga egg mask benar-benar kering
4. Tarik egg mask perlahan-lahan dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum



Selepas sekali penggunaan egg mask ini sahaja anda dah merasai keberkesanannya.Kulit semakin cantik, semakin anjal dan cerah!!


* Tips : Simpan egg mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum digunakan buat pemakaian anda Lebih cool dan segar!


RM20 FREEPOSTAGE :)


SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com

RETAILS AND BORONG !!!


TESTIMONIAL EGG WHITE MASK :)
--------------------------------------------
from my besties 
 

from others 












Tuesday, April 8, 2014

Felinna HYGENIC FOAM WASH (projek memikat suami 2014)


Isi Hati Seorang SUAMI Yang Kita Tidak Akan Pernah Tahu.
# Projek Memikat Suami 2014




Bismilahirrahmanirrahim.

“Ya Allah! Tidak ada kemudahan kecuali apa yang Engkau jadikannya mudah. Dan Engkau dapat jadikan susah itu mudah, apabila Engkau menghendakinya”

Dengan ini kami memperkenalkan produk terbaru keluaran Felinna Beauty. 

Jeng jeng jeng jeng..sila baca dengan tenang dan gembira.


sebab apa 
HYGENIC FOAM WASH HARUS MENJADI PILIHAN ANDA ??




izinkan kami 'habaq mai' dulu pasaipa kami pilih produk ini.

Ramai wanita mula susah hati dan berfikir kenapa suami mula menjauhkan diri. Kami banyak mendapat aduan yang masalah di MISS V benar benar menghantui mereka.

Ada juga dikalangan mereka yang tidak melihat penjagaan MISS V yang baik sangat memberi impak yang kuat kepada sesebuah hubungan rumah tangga.

Ramai juga gadis gadis remaja yang aktif dan mempunyai rutin harian yang padat mengalami masalah keputihan, melecet dan kegatalan yang melampau kerana mengabaikan MISS V. 
Sedangkan penjagaan MISS V perlu bermula seawal kedatangan haid pertama.

Photo: Apa kepentingan menggunakan Felinna Beauty Hygienic Foam dengan SUAMI ANDA?

Ramai. Malah hampir semua suami mahu isteri mereka menjadi 
lebih feminin. Felinna Beauty Hygienic Foam membantu anda untuk menjadikan anda lebih feminin diluar jangkaan.

Dengan tekstur buih yang lembut, wangi dan menyegarkan menjadikan Felinna Beauty Hygienice Foam satu produk penjagaan
peribadi wanita yang sangat hebat mesti dimiliki.

Felinna Beauty Hygienic Foam bukan lah hanya penyediaan tradisional dan herba biasa-biasa degan bau yang tidak 
menyenangkan.Ianya luar biasa.

Ia membersih dengan lembut dan menyegarkan. Membuatkan 
anda terasa begitu istimewa. Selain daripada itu, Felinna Beauty
Hygienic Foam menghilangkan bau. Menghilangkan bau dengan
sangat teliti. Jadi gembira lah, kerana anda akan menjadi seorang wanita yang suami anda idam idamkan.

Feminin...itu yang paling perlu.

Pastikan anda memiliki Felinna Beauty 
Hygienic Foam di dalam bilik mandi anda.
dan mencuba perawatan terbaru
ini dan rasai sendiri keberkesananya. Pasti 
hanya kepuasan yang anda terima.

adakah anda dikalangan mereka ini? tidak perlu comment di sini. hanya bermonolog dengan diri sendiri...


HANYA RM35 !!!


"Anda bakal melalui transformasi peribadi yg sangat2 ketara.. 
suami akan mula memuji.. isteri pula makin senang hati.."

adakah anda pernah terbayang ?

saat hari2 mencuci bahagian "miss v" saat itu anda terasa dingin dan segar serta merta?

apa yg bagus ialah! 

PRODUK KAMI SELAMAT UTK SEMUA WANITA. 
#Belum BERKAHWIN
#Seawal didatangi period
#Ibu berkahwin.

Antara Fakta Nombor yang Anda Perlu Tahu..
Dapatkan Hygienic Foam Wash, sesuai untuk semua wanita yang mementingkan kebersihan kawasan intim !!

Teknik yang sangat mudah dan cepat, hanya Spray sahaja, kesan yang sangat menakjudkan. 

Bebas dari keputihan, kekeringan dan kotoran 

FELINNA BEAUTY HYGIENIC FOAM 


Fungsi & Kelebihan :

✔ Diperkaya dengan ekstrak herba untuk membersih 
& menyegarkan kawasan intim terhadap gejala gatal-gatal 
& menghilangkan bau. Bonus ! serta memberi perlindungan t
e ✔ Aroma strawberi yang terdapat di dalamnya 
mewujudkan sensasi kesegaran


Penggunaan selama 78 hari bersamaan 2 kali sehari
Jumlah = 156 picitan
Kandungan : 50 ml


Harga Jualan Asal
�� RM 35.90 - Semenanjung Malaysia
�� RM 40.90 - Sabah & Sarawak 
Harga tidak termasuk postage.


Harga Pengenalan
�� RM 35.00 - Semenanjung Malaysia
�� RM 40.00 - Sabah & Sarawak 
Harga tidak termasuk postage.
postage rm 5 semenanjung / rm10 sabah sarawak

Photo: Ingat Feminin, Ingat Felinna.


SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com

fb : https://www.facebook.com/mizzwaniey
instagram : norshawaniy





PLACE YOUR ORDER HERE :) TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERJAH BLOGGER !