WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Tuesday, September 23, 2014

Sponge Air Mata ( Chriszen Teardrop NBR Sponge )

ramai yang tanya seelok eloknya pakai foundation dengan apa yer ??
haa nie ada penyelesaian untuk jawapan ituuu..


GUNALAH SPONGE AIR MATA :)

kenapa kena guna sponge nieee ??
sebab sponge cenggini dah famos amos kat negara lain..
malaysia baru nak hottt :)



Sangat sangat popular di negara Europe, Korea, Singapore, Taiwan, kali inilah Malaysia!!
Sponge ini berfungsi untuk blend apa-apa saja foundation cream / liquid foundation / concealer / ataupun juga Chriszen Moist Cake..Pakailah sponge ni supaya make up nampak lagi glowing dan natural


Lagipun sponge ini mudah dicucikan!
Mudah untuk blend/push/sapu untuk pipi muka, yang paling penting ialah sangat mudah untuk pakai dekat bawah mata/tepi hidung/tepi mulut yang selalu kami pakai jari untuk "blend"..
Bukanlah tak boleh guna jari untuk blend foundation, saja "wrinkle" akan terjadi-jadi dengan mudah dan awal~~

Mengapa NBR sponge yang lembut ini terus menjadikan produk ini sebagai produk yang paling meletup untuk kalian yang suka make up di seluruh dunia? 

Sebabnya ialah sponge blender ini merupakan shape mata air, bahagian atas yang tajam ni mudah untuk area yang kecil dan dalam manakala bahagian bawah yang "gemuk" ini mudah untuk blend ataupun untuk pakai bronzer yang menguruskan muka anda.


Sekarang Chriszen Blending Teardrop Sponge ini 
hanya berharga 

RM16.90(SM) / RM18.90(SS)

- postage rm6 sm/ rm10 ss -

UNTUK ORDER 
SMS/WHATSAPP : 012-6567464






Tuesday, August 12, 2014

OVISPA F.A.Q

Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA

 - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye !

Photo: Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye !

1) Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2) Cara penggunaan ovispa ?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3) Berapa hari pengguaan yang di sarankan?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4) Bau Ovispa macam mana?

Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

5) Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?

Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

6) Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7) Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?

Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8) Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9) Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10) Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.

1) Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2) Cara penggunaan ovispa ?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3) Berapa hari pengguaan yang di sarankan?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4) Bau Ovispa macam mana?

Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

5) Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?

Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

6) Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7) Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?

Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8) Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9) Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10) Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.

OVISPA


 "RENDAM KAKI SAJE,KURUS SELURUH BADAN! " 
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!

Bosan dengan cara slimming dengan produk makan,minum & sapu? Rendamkaki,kurus badan adalah trend terkini !

Photo: <3 "RENDAM KAKI SAJE,KURUS SELURUH BADAN! " 
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!

Bosan dengan cara slimming dengan produk makan,minum & sapu? Rendam kaki,kurus badan adalah trend terkini !
 
<3  Pengenalan OVISPA <3 

Ovispa Terdiri daripada bahan semulajadi (asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain ) melalui tindakan sel meridian untuk menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. Ia juga membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

Ovispa mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. 

<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 10.30am-6.15pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm). <3

 Pengenalan OVISPA 

Ovispa Terdiri daripada bahan semulajadi (asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain ) melalui tindakan sel meridian untuk menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. Ia juga membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

Ovispa mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. 

--------------------------------------------------------------

Photo: OVISPA - Berjaya langsing hanya dalam 5 Langkah :

<3 Langkah 1 : Penyerapan haba

Luangkan masa 30 minit untuk kehangatan Ovispa setiap malam sebelum tidur. Dengan suhu air yang mencukupi , haba telah diselitkan dengan campuran rahsia kami dalam Ovispa . Ia mengaktifkan dan memindahan haba serta tenaga ke dalam sel-sel badan , khususnya ke arah pengumpulan lemak melalui arah zon refleks kaki dalam badan.

<3  Langkah ke 2: Transdermal

Bahan-bahan aktif dalam Ovispa menghasilkan haba tambahan untuk dipindahkan melalui liang roma pada bahagian kaki dan tapak kaki sebagai persediaan untuk langkah seterusnya.

<3  Langkah 3: Pembakaran Lemak

Bahan-bahan utama yang mencukupi dalam Ovispa ( Nuciferine dan Kafein Silane C)  akan memindahkan haba dan tenaga untuk mengaktifkan sel-sel badan untuk membakar lemak. Dalam keadaan ini lemak degil dalam badan akan dipecahkan kepada asid lemak bebas, juga akan memberi kemudahan untuk  membakar lemak dengan lebih teliti serta memberi pengalaman untuk menguruskan badan yang lebih berkesan.

<3 Langkah 4: Membuang dan menyimpan

Dengan metabolisma yang meningkat semua cecair lemak dan toksin akan keluar dari badan maka pemulihan tisu rosak dan kolagen akan bermula. Ikan Protein Laut Dalam dan ekstrak Centella asiatica disediakn bagi membantu untuk memulihkan badan dengan serat elastik dan tisu kolagen untuk hasil pemutihan yang berpanjangan.

<3 Langkah 5: Hasil kulit yang sempurna

Ovispa juga digabungkan untuk kesan pemutihan kulit yang komprehensif  melalui bahan campuran seperti (asid L- askorbik , derivatif Vitamin C , ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan yang asasnya merupakan agen pemutihan kulit) berfungsi  untuk menghasilkan tenaga haba dari titik tengah ke kaki yang akan memberi kesan kulit yang lebih cerah dan lebih jelas.

<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 10.30am-6.15pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm). <3

Ramuan Rahsia Ovispa Didedahkan !

 Nuciferine , catechin dan Gynostemma mengaktifkan enzim lipase dan mempercepatkan peredaran mikro kulit dan proses vena varikos ditingkatkan melalui kapilari darah untuk kesan peredaran darah yang stabil.

 Kafein silane adalah ejen aktif yang merangsang pertumbuhan semula enzim lipase , agar menghalang perkembangan sel-sel lemak dan mengubah lemak badan yang berlebihan kepada asid lemak bebas yang kemudiannya akan dikeluarkan dari badan melalui peredaran cecair.

 Protein ikan laut diperlukan untuk merangsang pertumbuhan fibroblast dan tisu penghubung semula serta melindungi serat elastik dan tisu kolagen.

Photo: << Ovispa >> Melansingkan dan memutihkan (2 in 1)

0 • ● ❤ Rasa lebih ringan selepas 30 minit! ❤ ● • 0

Bersedialah dan memulakan perjalanan dengan Ovispa buat kali pertama! Kedua-dua kaki dan betis lebih merasa panas manakala suhu badan akan sedikit bertambah panas. Dalam 30minutes, akan berpeluh sekitar dada, belakang dan dahi menunjukkan titik pusat tindak balas telah terbuka sepenuhnya, ia membolehkan Ovispa untuk bertindak semula jadi di seluruh badan. Berdiri dan berjalan-jalan rasa 20kg lebih ringan!

0 • ● ❤ Ovispa diwaktu Malam , Langsing ketika Siang ! ❤ ● • 0

Kejutan di pagi hari dengan seluar yang lebih longgar ! Membayangkan sesuatu? Mengukur dengan menggunakan pita ukuran dan mendapati ukuran anda telah kurang 1cm! Dalam 7 hari, badan dengan mudah boleh kehilangan 5-10 kg, kaki anda akan 2-3 cm lebih langsing!

0 • ● ❤ Bentuk badan yang Cantik & Kulit yang lebih cerah ! ❤ ● • 0

Penurunan berat badan antara 15-20kg di sekitar lengan, pinggang, pinggul dan saiz paha akan tampak lebih langsing. Cantik manis dengan kulit yang putih seperti bunga lili ! Pasti akan lebih cerah, lebih muda dan lebih mantap berseri-seri dengan daya tarikan ! Ucap selamat tinggal pada Kedutan dan Kulit Kasar seperti Oren!

0 • ● ❤ Sihat, Ramping dengan Bentuk Dada yang Cantik! ❤ ● • 0

Ramping dengan Ovispa tidak akan mengurangkan saiz payudara anda. Sebaliknya berasa gembira untuk bentuk payudara yang mantap, punggung bulat, dan pinggang yang ramping! Apabila telah mendapat bentuk  badan ramping dan cantik, nikmati kehidupan anda tanpa fikir bentuk badan ramping akan kembali ke bentuk badan yang asal ! Memakai Potongan fesyen yang kecil, baju yang singkat dan miniskirts kini tiada lagi halangan ! Tiada lagi sembelit , pigmentasi kulit yang lebih cerah dan kitaran haid kembali normal.

..................................................................................
<3 "RENDAM KAKI SAJE,KURUS SELURUH BADAN! " 
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!

Bosan dengan cara slimming guna produk makan,minum & sapu? Rendam kaki,kurus badan adalah trend terkini !
 
<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 9.30am-5.30pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm). <3
 Centella asiatica menghasilkan serat elastik baru dan kolagen serta meningkatkan penjanaan semula tisu penghubung .

 L- asid askorbik menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah putih.

 Vitamin C derivatif menghalang penghasilan melanin dan menghapuskan melanin agar menghasilkan kulit yang lebih cerah.
 Licorice menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah dan putih.

 Intipati Mulberry menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah dan putih.

 Bahan Arbutin menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah dan putih.

-------------------------

CARA PENGGUNAAN

Photo: Langkah-langkah guna OVISPA <3 rendam kaki, kurus seluruh badan <3   :

1 ) Masukkan satu pek Ovispa foot Mix, dan 10g (2 sudu) Krim Ovispa ke dalam besen.

2) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ° C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

3 ) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

4) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

(y) Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 10.30am-6.15pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm).

HARGA RM95 SM FREE POSTAGE.
SABAH SARAWAK ADD ON POSTAGE RM10

UNTUK TEMPAHAN :)

SMS / WHATSAPP : 012-6567464

EMAIL : norshawaniy@gmail.com


Friday, July 11, 2014

SUMBANGAN UNTUK GAZA #PRAYFORGAZA

PERCAYA TAK DENGAN 

" THE POWER OF SEDEKAH "

ALHAMDULILLAH 

kita bersyukur sebab dilahirkan dibumi bertuah yang tidak berperang seperti mereka di sana yang mempertahankan hak umat ISLAM seluruh dunia . sedih bila kita tengok dan mampukah kita menjadi seperti mereka yang sanggup hadapi semua itu.

JOM.. hulurkan bantuan ... 
DOA dan BANTUAN dari kita amat mereka perlukan.

MUDAH CARANYA :)

copy no account di bawah.. buat favorite acc..
tak banyak tak pe. sehari RM1 sudah memadai asal IKHLAS

GAZA dibedil berterusan tanpa henti oleh rejim Zionis sejak Isnin malam. Jumlah kecederaan semakin meningkat. Rumah-rumah dan bangunan sudah banyak yang musnah.

Atas rasa sikap bertanggungjawab, AMAN PALESTIN telah melancarkan TABUNG KECEMASAN GAZA semalam dengan sasaran RM5 juta.

Adakah anda sanggup melabur jumlah yang besar untuk saham akhirat anda di sana kelak?
Ayuh berikan sumbangan anda sempena bulan Ramadhan ini melalui Aman Palestin. Usah bertangguh lagi kerana rejim Zionis tidak pernah menangguhkan hajat mereka memusnahkan bumi Gaza dan Palestin !!
----------
Akaun bank atas nama Aman Palestin Berhad ;
Bank Islam:12029010047880
Maybank:562263010787
CIMB: 8600460353
Bank Muamalat:12070005133717
RHB Bank:21245760004907
Bank Rakyat: 220806195922


Monday, June 30, 2014

Gila Gila dengan Lotte Pepero Chopstick ~~~

Assalamualaikum :)

sapa sini penah makan pepero ? sedap kan.

Photo: Sapa lg nak oder pepero, meh habaq mai...

tahu tak korang Lotte pepero nie ada 4 jenis..
korang suka kaler apa ??

 heee actually wanie jual pepero nie :)
sapa yang suka makan and nak jimat duit minyak kluar rumah tu kannn.. boleh la order dengan wanie.
tunggu jer depan rumah posmen hantar.. haa kan dah jimat...

Stock pepero yang available kat waniey ada 3 kotak ( merah hijau dan kuning )

Photo: Woww terlajak laris dah pepero ni rupanya,mcm goreng pisang panas laa, x per saya restock lg sesiapa tringin nak mkn pepero leh pm sya ok...

tiga tiga nie hot stufff.. 
kuning tu coklat dia kat dalam.. 
hijau tu coklat plus kacang.. crunchy sangat..
merah tu coklat sahaja macam rocky tapi lagi sedap dari rocky :)

bagi yang nak makan dan memang pepero fans..
mehh la order. :)

nak borong ke nak beli satu kotak tu pon okay.. xde masalah...

1 kotak tu ada 8 pack pepero kecik..

RM30 INCLUDE POSTAGE UNTUK SM
RM36 INCLUDE POSTAGE UNTUK SS

JIMAT MUDAH MASA DAN MINYAK ANDA :)

untuk order boleh sms/whatsapp : 012-6567464
atau emailkan di 

norshawaniy@gmail.com


Tuesday, May 13, 2014

REJUVY Detoxing Made Easy ~~

BAGAIMANA REJUVY MEMBANTU ANDA?


Produk Ini Diformulasi Untuk Program Detoksifikasi & Rejuvenasi Selama Tujuh (7) Hari!




BAGAIMANA REJUVY MEMBANTU ANDA?
✔ Mempercepatkan Proses Pemecahan Lemak
✔ Meningkatkan kadar Metabolisma
✔ Menurunkan Berat Badan
✔ Membuang Toksin Dalam Badan
✔ Mempercepatkan Proses Pembakaran Karbohidrat
✔ Meningkatkan Selera Makan
✔ Mengawal Penyerapa Gula Dalam Badan
✔ Meningkatkan Tenaga
✔ Melancarkan Proses Penghadaman
✔ Melindungi Badan Dari Radikal Bebas

TIDAK PERLU BERLAPAR | SANGAT BERKESAN | TIADA KEBERGANTUNGAN

Mulakan Hari Ini & Rasakan Perubahnya!
(Dapatkan dengan harga PROMOSI! Sementara Stok Masih Ada)

SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com

PLACE YOUR ORDER HERE :) TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERJAH BLOGGER !