WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Friday, November 21, 2014

CATHY CHOO SHOWER GEL MURAH

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL 



FUNGSI : 
======== 
 *** Memutihkan kulit,membuang kekotoran degil pada kulit,seperti daki,kulit kasar,kusam 

*** Melembut dan melembapkan kulit keunikan partikel emas membuatkan kulit lebih putih dalam masa 18 hari pemakaian yang berterusan menghasilkan kulit yang cantik.

 PENGGUNAAN : 
 Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian 
dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut 
untuk menghasilkan buih kemudian bilas.

RM40 SM /RM 45 SS 
FREEPOSTAGE


 SMS WHATSAPP : 012- 656 7464


 ‪#‎cathychoo‬ ‪#‎cathychoomurah‬

Tuesday, September 23, 2014

Sponge Air Mata ( Chriszen Teardrop NBR Sponge )

ramai yang tanya seelok eloknya pakai foundation dengan apa yer ??
haa nie ada penyelesaian untuk jawapan ituuu..


GUNALAH SPONGE AIR MATA :)

kenapa kena guna sponge nieee ??
sebab sponge cenggini dah famos amos kat negara lain..
malaysia baru nak hottt :)



Sangat sangat popular di negara Europe, Korea, Singapore, Taiwan, kali inilah Malaysia!!
Sponge ini berfungsi untuk blend apa-apa saja foundation cream / liquid foundation / concealer / ataupun juga Chriszen Moist Cake..Pakailah sponge ni supaya make up nampak lagi glowing dan natural


Lagipun sponge ini mudah dicucikan!
Mudah untuk blend/push/sapu untuk pipi muka, yang paling penting ialah sangat mudah untuk pakai dekat bawah mata/tepi hidung/tepi mulut yang selalu kami pakai jari untuk "blend"..
Bukanlah tak boleh guna jari untuk blend foundation, saja "wrinkle" akan terjadi-jadi dengan mudah dan awal~~

Mengapa NBR sponge yang lembut ini terus menjadikan produk ini sebagai produk yang paling meletup untuk kalian yang suka make up di seluruh dunia? 

Sebabnya ialah sponge blender ini merupakan shape mata air, bahagian atas yang tajam ni mudah untuk area yang kecil dan dalam manakala bahagian bawah yang "gemuk" ini mudah untuk blend ataupun untuk pakai bronzer yang menguruskan muka anda.


Sekarang Chriszen Blending Teardrop Sponge ini 
hanya berharga 

RM16.90(SM) / RM18.90(SS)

- postage rm6 sm/ rm10 ss -

UNTUK ORDER 
SMS/WHATSAPP : 012-6567464






Tuesday, August 12, 2014

OVISPA F.A.Q

Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA

 - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye !

Photo: Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye !

1) Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2) Cara penggunaan ovispa ?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3) Berapa hari pengguaan yang di sarankan?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4) Bau Ovispa macam mana?

Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

5) Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?

Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

6) Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7) Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?

Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8) Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9) Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10) Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.

1) Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2) Cara penggunaan ovispa ?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3) Berapa hari pengguaan yang di sarankan?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4) Bau Ovispa macam mana?

Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

5) Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?

Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

6) Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7) Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?

Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8) Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9) Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10) Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.

OVISPA


 "RENDAM KAKI SAJE,KURUS SELURUH BADAN! " 
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!

Bosan dengan cara slimming dengan produk makan,minum & sapu? Rendamkaki,kurus badan adalah trend terkini !

Photo: <3 "RENDAM KAKI SAJE,KURUS SELURUH BADAN! " 
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!

Bosan dengan cara slimming dengan produk makan,minum & sapu? Rendam kaki,kurus badan adalah trend terkini !
 
<3  Pengenalan OVISPA <3 

Ovispa Terdiri daripada bahan semulajadi (asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain ) melalui tindakan sel meridian untuk menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. Ia juga membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

Ovispa mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. 

<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 10.30am-6.15pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm). <3

 Pengenalan OVISPA 

Ovispa Terdiri daripada bahan semulajadi (asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain ) melalui tindakan sel meridian untuk menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. Ia juga membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

Ovispa mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. 

--------------------------------------------------------------

Photo: OVISPA - Berjaya langsing hanya dalam 5 Langkah :

<3 Langkah 1 : Penyerapan haba

Luangkan masa 30 minit untuk kehangatan Ovispa setiap malam sebelum tidur. Dengan suhu air yang mencukupi , haba telah diselitkan dengan campuran rahsia kami dalam Ovispa . Ia mengaktifkan dan memindahan haba serta tenaga ke dalam sel-sel badan , khususnya ke arah pengumpulan lemak melalui arah zon refleks kaki dalam badan.

<3  Langkah ke 2: Transdermal

Bahan-bahan aktif dalam Ovispa menghasilkan haba tambahan untuk dipindahkan melalui liang roma pada bahagian kaki dan tapak kaki sebagai persediaan untuk langkah seterusnya.

<3  Langkah 3: Pembakaran Lemak

Bahan-bahan utama yang mencukupi dalam Ovispa ( Nuciferine dan Kafein Silane C)  akan memindahkan haba dan tenaga untuk mengaktifkan sel-sel badan untuk membakar lemak. Dalam keadaan ini lemak degil dalam badan akan dipecahkan kepada asid lemak bebas, juga akan memberi kemudahan untuk  membakar lemak dengan lebih teliti serta memberi pengalaman untuk menguruskan badan yang lebih berkesan.

<3 Langkah 4: Membuang dan menyimpan

Dengan metabolisma yang meningkat semua cecair lemak dan toksin akan keluar dari badan maka pemulihan tisu rosak dan kolagen akan bermula. Ikan Protein Laut Dalam dan ekstrak Centella asiatica disediakn bagi membantu untuk memulihkan badan dengan serat elastik dan tisu kolagen untuk hasil pemutihan yang berpanjangan.

<3 Langkah 5: Hasil kulit yang sempurna

Ovispa juga digabungkan untuk kesan pemutihan kulit yang komprehensif  melalui bahan campuran seperti (asid L- askorbik , derivatif Vitamin C , ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan yang asasnya merupakan agen pemutihan kulit) berfungsi  untuk menghasilkan tenaga haba dari titik tengah ke kaki yang akan memberi kesan kulit yang lebih cerah dan lebih jelas.

<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 10.30am-6.15pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm). <3

Ramuan Rahsia Ovispa Didedahkan !

 Nuciferine , catechin dan Gynostemma mengaktifkan enzim lipase dan mempercepatkan peredaran mikro kulit dan proses vena varikos ditingkatkan melalui kapilari darah untuk kesan peredaran darah yang stabil.

 Kafein silane adalah ejen aktif yang merangsang pertumbuhan semula enzim lipase , agar menghalang perkembangan sel-sel lemak dan mengubah lemak badan yang berlebihan kepada asid lemak bebas yang kemudiannya akan dikeluarkan dari badan melalui peredaran cecair.

 Protein ikan laut diperlukan untuk merangsang pertumbuhan fibroblast dan tisu penghubung semula serta melindungi serat elastik dan tisu kolagen.

Photo: << Ovispa >> Melansingkan dan memutihkan (2 in 1)

0 • ● ❤ Rasa lebih ringan selepas 30 minit! ❤ ● • 0

Bersedialah dan memulakan perjalanan dengan Ovispa buat kali pertama! Kedua-dua kaki dan betis lebih merasa panas manakala suhu badan akan sedikit bertambah panas. Dalam 30minutes, akan berpeluh sekitar dada, belakang dan dahi menunjukkan titik pusat tindak balas telah terbuka sepenuhnya, ia membolehkan Ovispa untuk bertindak semula jadi di seluruh badan. Berdiri dan berjalan-jalan rasa 20kg lebih ringan!

0 • ● ❤ Ovispa diwaktu Malam , Langsing ketika Siang ! ❤ ● • 0

Kejutan di pagi hari dengan seluar yang lebih longgar ! Membayangkan sesuatu? Mengukur dengan menggunakan pita ukuran dan mendapati ukuran anda telah kurang 1cm! Dalam 7 hari, badan dengan mudah boleh kehilangan 5-10 kg, kaki anda akan 2-3 cm lebih langsing!

0 • ● ❤ Bentuk badan yang Cantik & Kulit yang lebih cerah ! ❤ ● • 0

Penurunan berat badan antara 15-20kg di sekitar lengan, pinggang, pinggul dan saiz paha akan tampak lebih langsing. Cantik manis dengan kulit yang putih seperti bunga lili ! Pasti akan lebih cerah, lebih muda dan lebih mantap berseri-seri dengan daya tarikan ! Ucap selamat tinggal pada Kedutan dan Kulit Kasar seperti Oren!

0 • ● ❤ Sihat, Ramping dengan Bentuk Dada yang Cantik! ❤ ● • 0

Ramping dengan Ovispa tidak akan mengurangkan saiz payudara anda. Sebaliknya berasa gembira untuk bentuk payudara yang mantap, punggung bulat, dan pinggang yang ramping! Apabila telah mendapat bentuk  badan ramping dan cantik, nikmati kehidupan anda tanpa fikir bentuk badan ramping akan kembali ke bentuk badan yang asal ! Memakai Potongan fesyen yang kecil, baju yang singkat dan miniskirts kini tiada lagi halangan ! Tiada lagi sembelit , pigmentasi kulit yang lebih cerah dan kitaran haid kembali normal.

..................................................................................
<3 "RENDAM KAKI SAJE,KURUS SELURUH BADAN! " 
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!

Bosan dengan cara slimming guna produk makan,minum & sapu? Rendam kaki,kurus badan adalah trend terkini !
 
<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 9.30am-5.30pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm). <3
 Centella asiatica menghasilkan serat elastik baru dan kolagen serta meningkatkan penjanaan semula tisu penghubung .

 L- asid askorbik menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah putih.

 Vitamin C derivatif menghalang penghasilan melanin dan menghapuskan melanin agar menghasilkan kulit yang lebih cerah.
 Licorice menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah dan putih.

 Intipati Mulberry menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah dan putih.

 Bahan Arbutin menghalang pengeluaran melanin dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah dan putih.

-------------------------

CARA PENGGUNAAN

Photo: Langkah-langkah guna OVISPA <3 rendam kaki, kurus seluruh badan <3   :

1 ) Masukkan satu pek Ovispa foot Mix, dan 10g (2 sudu) Krim Ovispa ke dalam besen.

2) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ° C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

3 ) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

4) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

(y) Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

<3 Sila hubungi Hotline : 03-91721350 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 10.30am-6.15pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm).

HARGA RM95 SM FREE POSTAGE.
SABAH SARAWAK ADD ON POSTAGE RM10

UNTUK TEMPAHAN :)

SMS / WHATSAPP : 012-6567464

EMAIL : norshawaniy@gmail.com


Friday, July 11, 2014

SUMBANGAN UNTUK GAZA #PRAYFORGAZA

PERCAYA TAK DENGAN 

" THE POWER OF SEDEKAH "

ALHAMDULILLAH 

kita bersyukur sebab dilahirkan dibumi bertuah yang tidak berperang seperti mereka di sana yang mempertahankan hak umat ISLAM seluruh dunia . sedih bila kita tengok dan mampukah kita menjadi seperti mereka yang sanggup hadapi semua itu.

JOM.. hulurkan bantuan ... 
DOA dan BANTUAN dari kita amat mereka perlukan.

MUDAH CARANYA :)

copy no account di bawah.. buat favorite acc..
tak banyak tak pe. sehari RM1 sudah memadai asal IKHLAS

GAZA dibedil berterusan tanpa henti oleh rejim Zionis sejak Isnin malam. Jumlah kecederaan semakin meningkat. Rumah-rumah dan bangunan sudah banyak yang musnah.

Atas rasa sikap bertanggungjawab, AMAN PALESTIN telah melancarkan TABUNG KECEMASAN GAZA semalam dengan sasaran RM5 juta.

Adakah anda sanggup melabur jumlah yang besar untuk saham akhirat anda di sana kelak?
Ayuh berikan sumbangan anda sempena bulan Ramadhan ini melalui Aman Palestin. Usah bertangguh lagi kerana rejim Zionis tidak pernah menangguhkan hajat mereka memusnahkan bumi Gaza dan Palestin !!
----------
Akaun bank atas nama Aman Palestin Berhad ;
Bank Islam:12029010047880
Maybank:562263010787
CIMB: 8600460353
Bank Muamalat:12070005133717
RHB Bank:21245760004907
Bank Rakyat: 220806195922


Monday, June 30, 2014

Gila Gila dengan Lotte Pepero Chopstick ~~~

Assalamualaikum :)

sapa sini penah makan pepero ? sedap kan.

Photo: Sapa lg nak oder pepero, meh habaq mai...

tahu tak korang Lotte pepero nie ada 4 jenis..
korang suka kaler apa ??

 heee actually wanie jual pepero nie :)
sapa yang suka makan and nak jimat duit minyak kluar rumah tu kannn.. boleh la order dengan wanie.
tunggu jer depan rumah posmen hantar.. haa kan dah jimat...

Stock pepero yang available kat waniey ada 3 kotak ( merah hijau dan kuning )

Photo: Woww terlajak laris dah pepero ni rupanya,mcm goreng pisang panas laa, x per saya restock lg sesiapa tringin nak mkn pepero leh pm sya ok...

tiga tiga nie hot stufff.. 
kuning tu coklat dia kat dalam.. 
hijau tu coklat plus kacang.. crunchy sangat..
merah tu coklat sahaja macam rocky tapi lagi sedap dari rocky :)

bagi yang nak makan dan memang pepero fans..
mehh la order. :)

nak borong ke nak beli satu kotak tu pon okay.. xde masalah...

1 kotak tu ada 8 pack pepero kecik..

RM30 INCLUDE POSTAGE UNTUK SM
RM36 INCLUDE POSTAGE UNTUK SS

JIMAT MUDAH MASA DAN MINYAK ANDA :)

untuk order boleh sms/whatsapp : 012-6567464
atau emailkan di 

norshawaniy@gmail.com


Tuesday, May 13, 2014

REJUVY Detoxing Made Easy ~~

BAGAIMANA REJUVY MEMBANTU ANDA?


Produk Ini Diformulasi Untuk Program Detoksifikasi & Rejuvenasi Selama Tujuh (7) Hari!




BAGAIMANA REJUVY MEMBANTU ANDA?
✔ Mempercepatkan Proses Pemecahan Lemak
✔ Meningkatkan kadar Metabolisma
✔ Menurunkan Berat Badan
✔ Membuang Toksin Dalam Badan
✔ Mempercepatkan Proses Pembakaran Karbohidrat
✔ Meningkatkan Selera Makan
✔ Mengawal Penyerapa Gula Dalam Badan
✔ Meningkatkan Tenaga
✔ Melancarkan Proses Penghadaman
✔ Melindungi Badan Dari Radikal Bebas

TIDAK PERLU BERLAPAR | SANGAT BERKESAN | TIADA KEBERGANTUNGAN

Mulakan Hari Ini & Rasakan Perubahnya!
(Dapatkan dengan harga PROMOSI! Sementara Stok Masih Ada)

SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com

Thursday, May 8, 2014

SABUN AL RAZI ( sabun kulit )


Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :

*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Parut jerawat & cela
*Pori-pori terbuka
*Jeragat
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka
*Mengurangkan kedutan
*mengawal minyak berlebihan
*memberi kelembapan kulit
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

==============================
HARGA PROMOSI (HARGA ASAL rm63)

► RM49 (Semenanjung)
► RM55 (Sabah Sarawak)
*Free Postage
===============================

Sabun Al-Razi selamat digunakan dan disahkan oleh
Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan
kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia

no KKM --> NOT131103088

==============================

nak dapatkan sabun alrazi ??

sms whatsapp: 012-6567464

email : norshawaniy@gmail.com






Wednesday, April 23, 2014

EGG WHITE MASK ( MASK TELUR )



MASIH TERCARI-CARI MASKER YANG SESUAI UNTUK PERAWATAN TAMBAHAN BAGI KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT ATAU KUSAM?MAHU CARA MUDAH MERASAI TAMPALAN MASKER IBARAT PEMAKAIAN PUTIH TELUR TRADISIONAL?


JOM CUBA MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK INI..
TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN..


MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK SANGAT BEST SEBAB :
------------------------------------------------------------------------------
- Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
- Senang nak digunakan.
- Senang nak bawak ke mana-mana.
- Tak der bau hanyir telur.




KELEBIHAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK 
-----------------------------------------------------------------------
- Menanggalkan sel-sel kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Boleh kurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih tegang
- Menjadikan kulit lebih lembut
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki dan wanita






KANDUNGAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK :
----------------------------------------------------------------
Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen.


CARA PEMAKAIAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK:
----------------------------------------------------------------
1. Cuci muka dengan sabun / cleanser dan keringkan muka.
2. Sapu egg mask pada seluruh muka kecuali bibir dan mata secukupnya
3. Tunggu 20-30 minit sehingga egg mask benar-benar kering
4. Tarik egg mask perlahan-lahan dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum



Selepas sekali penggunaan egg mask ini sahaja anda dah merasai keberkesanannya.Kulit semakin cantik, semakin anjal dan cerah!!


* Tips : Simpan egg mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum digunakan buat pemakaian anda Lebih cool dan segar!


RM20 FREEPOSTAGE :)


SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com

RETAILS AND BORONG !!!


TESTIMONIAL EGG WHITE MASK :)
--------------------------------------------
from my besties 
 

from others 












Tuesday, April 8, 2014

Felinna HYGENIC FOAM WASH (projek memikat suami 2014)


Isi Hati Seorang SUAMI Yang Kita Tidak Akan Pernah Tahu.
# Projek Memikat Suami 2014




Bismilahirrahmanirrahim.

“Ya Allah! Tidak ada kemudahan kecuali apa yang Engkau jadikannya mudah. Dan Engkau dapat jadikan susah itu mudah, apabila Engkau menghendakinya”

Dengan ini kami memperkenalkan produk terbaru keluaran Felinna Beauty. 

Jeng jeng jeng jeng..sila baca dengan tenang dan gembira.


sebab apa 
HYGENIC FOAM WASH HARUS MENJADI PILIHAN ANDA ??




izinkan kami 'habaq mai' dulu pasaipa kami pilih produk ini.

Ramai wanita mula susah hati dan berfikir kenapa suami mula menjauhkan diri. Kami banyak mendapat aduan yang masalah di MISS V benar benar menghantui mereka.

Ada juga dikalangan mereka yang tidak melihat penjagaan MISS V yang baik sangat memberi impak yang kuat kepada sesebuah hubungan rumah tangga.

Ramai juga gadis gadis remaja yang aktif dan mempunyai rutin harian yang padat mengalami masalah keputihan, melecet dan kegatalan yang melampau kerana mengabaikan MISS V. 
Sedangkan penjagaan MISS V perlu bermula seawal kedatangan haid pertama.

Photo: Apa kepentingan menggunakan Felinna Beauty Hygienic Foam dengan SUAMI ANDA?

Ramai. Malah hampir semua suami mahu isteri mereka menjadi 
lebih feminin. Felinna Beauty Hygienic Foam membantu anda untuk menjadikan anda lebih feminin diluar jangkaan.

Dengan tekstur buih yang lembut, wangi dan menyegarkan menjadikan Felinna Beauty Hygienice Foam satu produk penjagaan
peribadi wanita yang sangat hebat mesti dimiliki.

Felinna Beauty Hygienic Foam bukan lah hanya penyediaan tradisional dan herba biasa-biasa degan bau yang tidak 
menyenangkan.Ianya luar biasa.

Ia membersih dengan lembut dan menyegarkan. Membuatkan 
anda terasa begitu istimewa. Selain daripada itu, Felinna Beauty
Hygienic Foam menghilangkan bau. Menghilangkan bau dengan
sangat teliti. Jadi gembira lah, kerana anda akan menjadi seorang wanita yang suami anda idam idamkan.

Feminin...itu yang paling perlu.

Pastikan anda memiliki Felinna Beauty 
Hygienic Foam di dalam bilik mandi anda.
dan mencuba perawatan terbaru
ini dan rasai sendiri keberkesananya. Pasti 
hanya kepuasan yang anda terima.

adakah anda dikalangan mereka ini? tidak perlu comment di sini. hanya bermonolog dengan diri sendiri...


HANYA RM35 !!!


"Anda bakal melalui transformasi peribadi yg sangat2 ketara.. 
suami akan mula memuji.. isteri pula makin senang hati.."

adakah anda pernah terbayang ?

saat hari2 mencuci bahagian "miss v" saat itu anda terasa dingin dan segar serta merta?

apa yg bagus ialah! 

PRODUK KAMI SELAMAT UTK SEMUA WANITA. 
#Belum BERKAHWIN
#Seawal didatangi period
#Ibu berkahwin.

Antara Fakta Nombor yang Anda Perlu Tahu..
Dapatkan Hygienic Foam Wash, sesuai untuk semua wanita yang mementingkan kebersihan kawasan intim !!

Teknik yang sangat mudah dan cepat, hanya Spray sahaja, kesan yang sangat menakjudkan. 

Bebas dari keputihan, kekeringan dan kotoran 

FELINNA BEAUTY HYGIENIC FOAM 


Fungsi & Kelebihan :

✔ Diperkaya dengan ekstrak herba untuk membersih 
& menyegarkan kawasan intim terhadap gejala gatal-gatal 
& menghilangkan bau. Bonus ! serta memberi perlindungan t
e ✔ Aroma strawberi yang terdapat di dalamnya 
mewujudkan sensasi kesegaran


Penggunaan selama 78 hari bersamaan 2 kali sehari
Jumlah = 156 picitan
Kandungan : 50 ml


Harga Jualan Asal
😊 RM 35.90 - Semenanjung Malaysia
😊 RM 40.90 - Sabah & Sarawak 
Harga tidak termasuk postage.


Harga Pengenalan
😊 RM 35.00 - Semenanjung Malaysia
😊 RM 40.00 - Sabah & Sarawak 
Harga tidak termasuk postage.
postage rm 5 semenanjung / rm10 sabah sarawak

Photo: Ingat Feminin, Ingat Felinna.


SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com

fb : https://www.facebook.com/mizzwaniey
instagram : norshawaniy





RM1 VS RM100

SEKADAR PERKONGSIAN :)

Wang kertas RM1 dan RM100 diperbuat dari kertas yg sama dan diedarkan oleh Bank Negara Malaysia (BNM). Ketika dicetak, mereka bersama, tetapi berpisah di bank dan beredar di masyarakat. Bagaimanapun, 4 bulan kemudian mereka bertemu semula secara tidak sengaja di dalam dompet seorang pemuda. Maka mereka pun berbual:

Wang RM100 bertanya kepada RM1; "Kenapa badan kamu begitu lusuh, kotor dan berbau hamis?"
RM1 menjawab; "Kerana sebaik saja aku keluar dari bank, terus ke tangan orang bawah daripada buruh, penjaja, penjual ikan dan di tangan pengemis." 


Lalu RM1 bertanya balik kepada RM 100; "Kenapa kamu kelihatan begitu baru, rapi dan masih bersih?"
RM100 menjawab; "Kerana sebaik saja aku keluar dari bank, terus disambut perempuan cantik, dan beredarnya pun di restoran mahal, di kompleks membeli-belah dan juga hotel berbintang serta keberadaanku selalu dijaga dan jarang keluar dari dompet." 


Lalu RM1 bertanya lagi; "Pernahkah engkau berada di tempat ibadah?"
RM100 menjawab; "Belum pernah" 


RM1 pun berkata lagi; "Ketahuilah walaupun aku hanya RM1, tetapi aku selalu berada di seluruh tempat ibadah, dan di tangan anak-anak yatim piatu dan fakir miskin bahkan aku selalu bersyukur kepada Tuhan. Aku tidak dipandang sebagai sebuah nilai, tetapi adalah sebuah manfaat.Lantas menangislah RM100 kerana berasa besar, hebat, tinggi tetapi tidak begitu bermanfaat selama ini.

Thursday, February 20, 2014

RADIANCE SIGNATURE WHITENING & GLOWING SERIES COLLAGEN

RADIANCE SIGNATURE WHITENING & GLOWING SERIES COLLAGEN
***********************************************
Photo: Alhamdulillah.. Ready untuk pos hari ini..

Kami memerlukan stokis & mini stokis bagi setiap negeri ini. 
* Produk model repeat order dalam masa singkat.
* Senang jual, niche hot di Facebook.
* Testimoni dah beratus kurang 3 minggu.

* Kemudian kami akan tutup pengambilan secara berperingkat bagi memberi tumpuan kepada stokis dan agent sedia ada.

Perwakilan mewakili daerah.
- Kelantan 
- Melaka 
- Negeri Sembilan 
- Perak 
- Penang 
- Alor Setar 
- Perlis 
- Pahang 
- Terengganu 
- Sabah 
- Sarawak

Yang serius, boleh pm page untuk maklumat lanjut.
Atau hubungi: 04-7307482 / 0194884595
CANTIK HANYA DENGAN 2 LANGKAH??? 

ADA LAGI... 3 HARI JE UNTUK KELIHATAN CANTIK BERSERI & GLOWING?? BETUL KE?? Dengan rasa yang sedap masam & manis, terhasil daripada kandungan BUAH DELIMA serta KOLAGEN IKAN BERKUALITI TINGGI...

Radiance Signature merupakan produk terbaru keluaran bumiputra yang kini semakin hangat diperkatakan yang merupakan supplement terbaik untuk anda yang mementingkan kecantikan & kesihatan sekaligus kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan kollagen mahal serta berkualiti tinggi dan bahan semulajadi.

Bagaimana Radiance membantu ??

--> Makanan tidak sihat -> Radiance membantu menyingkirkan bahan tersebut.

--> Persekitaran spt udara, air & matahari yang merosakkan kulit 
-> Radiance membantu memperbaiki dari dalam

--> Peningkatan umur & kandungan kolagen dalam badan berkurangan -> Radiance membantu dalam penghasilan kolagen dalam badan.

Photo: Assalamualaikum dan selamat pagi pengguna Radiance Signature. :)

Jangan lupa ambil 1 sachet radiance sebelum breakfast untuk tenaga.

Hari ini ada postage seperti biasa.
Yang ingin repeat order atau order baru, boleh pm page ya :)

KECANTIKAN
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

KESIHATAN
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.
. Meningkatkan daya ingatan.
. Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

BENTUK BADAN YANG IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Membuatkan anda rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan


Photo: Assalamualaikum semua :)

Penat sangat hari ini. Sejak pelancaran hari tu, admin tak cukup rehat.

Banyak sangat pm masuk nak order Radiance Signature - Whitening & Glowing Series.

Yang sign-up agent dan stokis pun ramai.

Ok, ni info pasal Radiance. Sesuai sangat dengan u all yang nak putih dan gebu di samping khasiat kesihatan yang lain.

► Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

Yang nak order, boleh pm page ye. Ada postage petang ini :)

KANDUNGAN
. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. 
. Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
. Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
. Tanpa Bahan Terlarang.
. 100% Natural Base.

KESAN SEAWAL 3 HARI kerana 100% natural base!!!

. Produk berstatus GMP
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan

PROSES
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

Photo: Jangan Lupa Amalkan Radiance 1 sachet sebelum masuk tido ye... esok pagi jangan lupa makan juga tau! :)

Cara Pemakanan:
-Hanya koyak dan minum.
-Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
-1 sachet di waktu malam sebelum tidur.

Kesan Terbaik:
-1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
-1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast.
-Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alkohol. 
-Minum air yang banyak.
-Perubahan setiap orang berbeza.
-Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

************************************************************************************************

Cara Pemakanan:
-Hanya koyak dan minum.
-Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
-1 sachet di waktu malam sebelum tidur.

Kesan Terbaik:
-1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
-1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast.
-Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alkohol. 
-Minum air yang banyak.
-Perubahan setiap orang berbeza.
-Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

Harga Pasaran ► RM180 (sm) / RM190 (ss)

------------------------------------------
FREE POSTAGE

SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com


Tuesday, January 28, 2014

dup dap dup dap !

counting days dup dap dup dap..
rasa nebes. hailahhh.. 
dalam masa terdekat semua benda nak kena settle..
semoga urusanku dipermudahkan :)

Thursday, January 16, 2014

any order pleasseee

Assalamualaikum..
hey looo .. untuk kawan-kawan yang nak order product boleh pm/inbox waniey kat fb pon boleh.. 
kekadang lambat sket reply kat blog niee if ada sebarang pertanyaan boleh ke sana yaa...

TW : deco ur life


sumber encik google

Friday, January 10, 2014

salam jumaat

assalamualaikum...
lama xjengok blog.. asik bz ngan biz ngan praktikal jer :)
alhamdulillah syukur..
rasa macam nak buat contest or giveaway untuk bulan 1 nie !
heeeee.. stay tuned yerr :)


Friday, January 3, 2014

FATLOSS GEL memang terlajak LOSS

Assalamualaikum...
salam 2014 untuk semua kawan- kawan... semoga 2014 memberi tuah dan semangat baru untuk kite semua :)

sempena 2014 nie wanie nak update product pembukaan untuk tahun nie..
iaitu FATLOSS GEL ..

SUDAHKAH KORANG BERSEDIA DENGAN SAPUAN MAMPU KURUS !!

Apakah sebab anda gemuk?
-gemuk ginetik turun temurun?
-gemuk kerana gagal pengambilan pemakann?
-gemuk air?
-gemuk kerana lemak yg tepu?

Macam-macam produk dah ambil dan belum berani mencuba kerana takut tidak menjadi?

FATLOSS dibacakan 30 JUZUK ayat suci alquran 7hari 7malam.
disebalik penyembuhan dan rawatan terletak pada
Laa Haula Wa Laa Quwwata Illaa Billaah
-TIDAK ADA DAYA KEKUATAN,KECUALI DENGAN PERTOLONGAN DAN KEHENDAK ALLAH s.w.t

berikhtiar,mencuba,merawat dan insyaALLAH anda pasti puas hati!

Photo: JANGAN PUTUS ASA KERANA hasil produk pelangsingan sebelum ini.Rasai tekstur gel FATLOSS sekarang kerana :

FATLOSS GEL
<3 tidak berminyak
<3 tidak melekit
<3 tidak panas tetapi rasa cool mint
<3 sejuk dan selesa
<3 berbau lemon
<3 halal selamat dan berkesan

say no untuk PERUT BUNCIT..
say no untuk PIPI DONUT
say no untuk DAGU PELAMPUNG
say no untuk LEMAK ANDA!!!


PASTIKAN ANDA BACA INI SEBELUM MEMBELI..
PRODUK SELAMAT BESERTA NO SERIES KKM..

 kandungan ramuan yang tidak membahaya
 kandungan ramuan yang wangi dan segar
 kandungan ramuan yang tidak diragui
 KANDUNGAN RAMUAN YANG DIJAMIN BERKESAN 7 HARI!!


PRICE 

RM60 SM / RM63 SS

SMS/WHATSAPP : 012-6567464
EMAIL : norshawaniy@gmail.com



TESTIMONIAL TERLAJAK LOSS :)

Photo: PENGASAS PRODUK LA'SAPPHIRE BEAUTY PON PAKAI!!
lihat gambar sahih yang mengunakan baju yang sama bagi membuktikan keberkesanan produk fatloss..
mr karl : alhamdulillah ia benar-benar berkesan gel fatloss.yang penting halal dan selamat.selesa dan wangi yang penting tidak berminyak dan lekat baju mcm krim pelangsingan.tahniah fatloss ia super berkesan.. well done puteri aishah-pengasas fatloss untuk produk ini.

Photo: berusha untuk menjadi salah seorang yang sihat
kuasa kurus tanpa lemak..

tahniah kerana mengunakan fatloss..rahsia kurus anda

Photo: virus fatloss di mana-mana?
kami seram dengan penularan virus ini sekelip mata kerana hasilnya..

model pon pakai produk fatloss...jom review apa kata beliau..
semakin slim nampaknya..

Photo: fatlot?terkedu kami baca testimonial fatlot membantu! oh terlalu teruja sampai fatloss terslh.

1)gambar kiri sblum pemakaian fatloss dan lokasi snap sunway carnival,penang dgn pembelian baju jubah hijau
2)gambar kanan baju hijau yg dibeli sminggu yng lalu

fatlot ka fatloss..

Photo: 4 hari lagi dh restock.. sakit sembelit mmbntu.. alhamdulillah masih menunggu perubhan untuk kurus dan slim.. 

tq puan atas feedback dan kepercayaan kepada fatloss :)

Photo: tesimonial nur aina...
ihsan : mr karl

21 nov : pembelian produk dari en husband
25 nov : situasi en husband kena puji si isteri smkin kurus
              situasi kedua : mak beliau sudah terperasaan anaknya yg    
              smkin slim...

fenomena gara-gara fatloss

tq aina

Photo: Bg pengguna yg mempunyai dalaman yg bertoxic dan sisa2 makanan yg x diperlukan.. Kami bantu dengan detoxification proses.. Hanya sapu tp ia bntu sistem detox..pelik tp benar.. 

Kebaikan detox
-menurunkan berat badan secara sistematik dan selamat
-tenaga berpnjgn krna dalaman badan stabil
-sukar mendapt pnykit
-lemak akan dipecah dan hasil perubhn fizikal boleh dilihat within 5-7 days

Photo: aku yang dhlu bukanlah yang sekarang
dahulu aku 142kg sekarang aku 104.1kg...
salah seorang yg lalui program fatloss dan kerana perubhn beliau, beliau sudah mengisnpirasikan hampir 170 orang kerana perubhnnya..

tq alif amiruddin kerana mengunakan fatloss 
pembunuh no 1 lemak anda

Photo: Dan lagi kisah fatloss
Kali ini ukuran jadi bukti berat badan dah smkin berkurang.. 
Saiz di bbrpa bhgian sudah trun..

Jadi!!kami dah katakan 
Setiap sapuan pemecah lemak..



PLACE YOUR ORDER HERE :) TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERJAH BLOGGER !