WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Wednesday, May 29, 2013

PSM :) done

i have present PSM 1 :)
yeyayyyyyy !!

1 more step to go before i'm leaving..
pray for my succes  yaa..

stay tuned ! sebab ada HURU HARA 3/6 nie..
dan jugaaaaaaaaaa

PROMOSI SEMPENA BULAN KELAHIRAN :)

just for semua customer kesayangan wanie :)


Friday, May 24, 2013

ARTIS juga yakin dengan PRODUK FELINNA BEAUTY :)

Artis usrah fitrah dah pakat- pakat  serbu produk felinna 
yg dijamin HALAL.LULUS KKM AND SUCI MURNI!

SYURA, HANI HAMID, ATIE AF DAN SITI NORDIANA CANTIK DGN FELINNA dan SHAWL SUCIBYYATTHAMZAH.THANKS!



 

Risau akan produk tiruan?
 boleh sms/whatsapp/pm : 012-6567464 waniey 
or email norshawaniy@gmail.com

Thursday, May 23, 2013

perbezaan INCHLOSS dan XLOSS body lotion

Assalamualaikum.. 
OK. disebabkan ramai yang pm n whatsapp wanie tanya "dik, boleh explain tak apa beza lotion INCHLOSS dan lotion XLOSS.. ke sama jer ? "

ehehhe ok nie adik jawab yer... 

kakak abang pakcik makcik tok tokwan, 
INCHLOSS dan XLOSS lotion nie xsama.... ehh baca bagi abeh.. amboii jangan nak p buat gosip awai naa.. :) satu - tak sama dari segi ejaan..amboiii lawak pun tak bleyh :)

okayla.. nie serius serius ekkk.. lotion nie sama ja.. cumaaa. !! ha ada cuma dan tapinya yang u'olsss semua perlu tau okeyhh !!

INCHLOSS body lotion 
- rasa feel pakai nie sebab rasa macam panas panas mint mint gtu.. :)


Photo: Sedikit perkongsian :- 

Rasulullah mengamalkan minum segelas air sejuk setiap pagi. Mujarabnya Insya'Allah jauh dari penyakit (susah nak kena sakit)


XLOSS body lotion -
 yang nie tak panas dan u'olss ada tambahan vit E yang bagus untuk kulitttt.. wow. meletops

Photo: Risau akan produk tiruan? Anda boleh hubungi 0125770043 untuk pengesahan nama stokis! Anda pasti mendapat yg original terus dari FELINNA HQ.

Sebelum tidur..sapu sikit kat dagu xloss terbaru ni! 

Selain kulit muka makin cantik anda boleh kekal langsing! Ini produk terbaru dari Felinna... ianya sudah berada di pasaran.. 

Kepakaran kami menghasilkan lotion2 yg sgt berkualiti dan berkesan kepada anda semua... insyaAllah penggunaan konsisten memberi efek yg baik.

bau dedua bagi cheqq wangiii. tapi tak tau la kat ampa ampa u'olsss sebab hidung i'olsss suka kepada bau herba .. hehehehe.. Kesan dedua untuk slimming .. l


 i'olss harap u'olls beli yang packaging baru yerr jangan pikir nak yang murah ja kalau untuk tubuh sendiri sebab apa. satg jadi macam macam salah i'olss pulakk.. sebab tu i peringatkan uolss.. namau namau namau.. tau :)

 lagi satu ampa jangan marah i'olss yer kalau ampa semua beli pastu pakai sat skipp lama.. mana nak berkesan.. rajin rajin la sapu.. macam make up, kalau kita kluar pun kita pakai  n tepek bedak kan..
SO kena la rajin rajin.. 

opss lupa nak habaq.. 
ada tak sama naa :)

INCHLOSS BODY LOTION : RM75
XLOSS BODY LOTION : RM85


Boleh pm/whtapp/sms ke 012-6567464
email : norshawaniy@gmail.com 

nak beli borong pun bolehhh lagi harga meletopss.. 
minima 10 botoi.. mai mai mai :)

Wednesday, May 22, 2013

WW # what happen to me !






# its all about psm !!! 


Tuesday, May 21, 2013

AURAWHITE calling :)

jeng jeng sempena berlangsungnya minggu gaji..
wanie buka pre-order untuk aurawhite yer.
since banyak permintaan..

so sapa2 yang nak boleh buat preoder..

menariknyaa ada free gift yang banyak :)

stock kat wanie semua stock baru ya..

lagi meletopss lagi gempak sebab ramai yang repeat order :)

- bila skin cantik xperlu lagi makeup tebai tebai -

sms/whatsapp/ pm
waniey 012-6567464

email : norshawaniy@gmail.com

pre order 21 - 27 mei 2013.. 
:)




Monday, May 20, 2013

monday blues : cupcake LOVE

monday always a monday blues
coz i is having class this morning :)


i love u so much :)
thanks always with me !


Friday, May 17, 2013

minggu kebizian

nothing much to say.. now dalam masa kebizian dengan psm..
hope everything ok. sebab i'm gonna be a crazy girls in my world..!!

sesapa yang nak order tu terus sms waniey ya 012-6567464...
item yang ada macam kat ataih tu.. 

OK. selamat maju jaya dan selamat mengorder ramai-ramai :)

Tuesday, May 14, 2013

SABUN MARINE ESSENCE @ sabun ketiak

Assalamualaikum.. hye hye hye cemuaaa :)
ada new stock masuk ini bulan :).. nak tau apa. sabun ketiak ? hahaha. mesti ramai gelakkan..
okay tak pecaya.. sesuai untuk badan dan muka yu'olllss :)


Sabun Marine Essence BAGUS kepada mereka yang mengalami MASALAH seperti :
1- cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
2- hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
3- kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
4- antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
5- kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
6- membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
7- melembutkan kulit
8-kurangkan parut
9- sabun yang beraura...
rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.


Rumusan Khas Anti-Oksidan dan Minyak Asli:

-RAMUAN PERTAMA:
Gliserin. Bagus untuk melembabkan kulit, menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit supaya tidak mengeringkan kulit.

RAMUAN KEDUA:
Garam Buluh. Merupakan sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit. Anti bakteria, anti alergi,dan anti keradangan

RAMUAN KETIGA:
Ekstrak Liquorice. Berkesan untuk mencerahkan pigmentasi kulit, mengurangkan bintik-bintik hitam dan menjadikan ton kulit sekata

RAMUAN KEEMPAT:
Vitamin E. Bersifat anti oksidan dan anti aging. Membantu menyembuhkan kulit bermasalah dan rosak dengan berkesan.

RAMUAN KELIMA:
Tea Tree Oil. Harum dan segar. Selain daripada itu, ia juga anti bakteria dan anti kulat.

RAMUAN KEENAM:
Pheno-SFE. Terkenal dengan antioksidan dan anti aging.

RAMUAN KETUJUH:
Aloe Vera. Berkebolehan untuk menyembuhkan dan meransang pembaharuan sel kulit yang bermasalah.

Berat bersih: (100g x 3 bars) 
~~ nak beli 1 bar pon boleh jer ~~~
http://2.bp.blogspot.com/-EfRyoaHaLyM/UUFBihnOxvI/AAAAAAAAFGo/Y2jf8ed0TUM/s1600/577327_515775455130673_649261310_n.jpg 
http://4.bp.blogspot.com/-fILGXGo0l5s/UUFBhhNDIDI/AAAAAAAAFGc/OW83aqsSFbA/s1600/417454_515775491797336_1538107050_n.jpg 

Harganya cuma RM105 untuk 3 ketul 
(Sekotak memang ada 3 ketul)
as dah mention nak beli seketul pon boleh yer :)
seisi keluarga boleh pakai 
nak order laju laju inform yaa :)
WANIEY
012-6567464 ( sms/whatsapp)
email : norshawaniy@gmail.com

nama alamat no phone produk kuantiti / isi form di atas
 

Monday, May 13, 2013

GIVE AWAY : HONEY DELICIOUS CHEEZY :)

Assalamualaikum dan selamat pagi semua 

hari ini terasa nak buat give away LIKE and SHARE 

Give away : Honey Delicious Cheezy 



Cheezy Powder jenama Honey Delicious Cheezy ini sangat2 digemari ramai !

Jom buat sendiri di rumah anda...
Hanya bancuh dgn air panas !
Sesuai dimakan dgn WEDGES, KENTANG GORENG, NUGGET, SALAD, KEROPOK , 
FRUIT CHEESE, MACARONI CHEESE atau apa2 sahaja yg digemari !

syarat2 mudah jer 

1. like page ShoPPe-OnLiNe2u
2. share dis picture and dan komen "HDC"


dis give away bermula sekarang hingga jam 12 malam nie yaa :)

pemenang akan dipilih oleh pihak kami ..

- jangan ketinggalan yer -

Saturday, May 11, 2013

CornFlakes Madu

okay as requested from housemate i did it for you alls :)
mereka sediakan bahan-bahan aku tinggal nak buat jerk.. xsusah pun sebab bahan dia pun ringkas. 
campak-campak dah siap :) hehehe..

tadaaaa dah siap :)

nie versi original :)


nie selepas di add on kan rice chocolate :)

so dis for you guys :) 
ada yang nak resipi ke ??
kalau ada sila comment hehehe :)

senang bangetttt.. semua boleh buattt

Friday, May 10, 2013

Salam Rejab

Salam Rejab semua :)
semoga segala amal dan kebaikan kita diterima olehNya :)


PMCVC ( PURE MARINE COLLAGEN VITAMIN C ) FELINNA BEAUTY :)



packaging baru PMCVC nie tau !! haaa jangan peliks pulak :) make sure beli yang original + packaging baru dari pihak HQ.. 

ANTARA KHASIAT PMCVC :)
  • Mengatasi masalah kulit dari dalaman
  • Mengurangkan masalah jeragat dan dark spot
  • Melicin dan menegangkan kulit
  • Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain- lain lagi
  • Disahkan halal dan selamat
Rumusan campuran VITAMIN C yang ditambah PURE MARINE COLLAGEN yang terbukti mempunyai nutrisi dan kalsium yang tinggi membolehkan pengguna  mendapatkan kulit yang sihat, mengatasi masalah kerosakan kulit, mengurangkan masalah jerawat dan darkspot, melicinkan dan menegangkan kulit. Malah ia juga dapat menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah pengerasan salur darah, membantu proses metabolism kolestrol iaitu pembentukan asid hempedu yang penting dalam proses pemecahan lemak.

PRICE: West Malaysia: RM85.00 East Malaysia: RM90.00


WANIEY
012-6567464 ( sms/whatsapp)
email : norshawaniy@gmail.com

nama alamat no phone produk kuantiti / isi form di atas


okay ada jugak yang tanya wanie pasal isu fake sebab dah terbeli yang packaging lama.. 
so boleh check kat sini ..


Thursday, May 9, 2013

XLOSS TEABERRY JUICE



APA ITU XLOSS TEABERRY JUICE :) ???




X-LOSS bukan sahaja dapat menurunkan berat badan malah dapat membantu merawat pelbagai jenis penyakit seperti penyakit kencing manis, masalah buah pinggang, warga tua yang sakit lutut, membantu membersihkan darah kotor dan menaikkan seri wajah..

Pada minggu pertama menggunakan X-LOSS, anda akan merasakan sistem perkumuhan anda lebih lancar tanpa perlu rasa perut memulas atau cirit-birit.

Bagi kaum hawa, jangan takut sekiranya terdapat ketulan-ketulan seperti hati ayam keluar dari badan anda. Bahan aktif dalam X-LOSS telah menyerat semua darah kotor yang tersumbat dalam rahim lalu keluar melalui sistem perkumuhan kita. Yang bestnya, anda tidak merasa sakit sepanjang proses itu berlaku. Kesan ketara apabila semua kotoran itu telah dibuang, wajah anda akan berseri secara semulajadi.

X-LOSS menyerap kolestrol dan lemak didalam badan lalu dikeluarkan melalui sistem perkumuhan. Kenapa disebut perkumuhan?? Perkumuhan ini ada pelbagai cara iaitu berpeluh, buang air kecil dan besar, dan keluar angin dari badan. Ini kerana terdapat sesetengah pengguna yang makan X-LOSS dan merasa gatal di bahagian kulit. Itu kerana proses menyahtoksin berlaku melalui liang roma kulit anda.

Bagi kaum lelaki, bukan sahaja dapat merampingkan perut yang buncit, malah tenaga juga bertambah selain dapat membina bentuk badan yang menawan. Kulit juga bertambah sihat..

Oh yaaa!! Tips berguna untuk pengguna. Selepas minum X-LOSS, saki baki pada sachet boleh disapu di bahagian muka seperti masker lalu dibiarkan kering selama 15 minit dan dibilas dengan air. Kulit kita akan menyerap zat-zat X-LOSS dan ini dapat menyerikan lagi kulit muka anda...
KEBAIKAN/KHASIAT XLOSS :
  • Mengurangkan dan mengawal berat badan
  • Mencerahkan dan menegangkan kulit
  • Anti-Oksidan
  • Anti-Barah
  • Mengawal glukos dalam darah
  • Merawat dan mencegah sakit kronik
  • Menurunkan tekanan darah tinggi  

CARA PENGGUNAAN: 
mudah, hanya terus dari sachet dan baik diminum semasa perut kosong. Jangan lupa minum air kosong yang banyak setiap hari untuk kesan yang lebih sempurna..

Namun, hendaklah beringat, sehebat mana produk perubahan itu datang dgn izin Allah, Kita hanya mampu bertawakal, berdoa dan usaha. Jangan terlalu taksub dengan produk takut nanti syirik (Nauzubillah)

Cubalah hari ni dan lihat keberkesanannya. :)
AMARAN :
X-LOSS tidak sesuai untuk ibu mengandung tau... Bagi ibu menyusu pula, perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu kerana tahap tindak balas badan setiap orang berbeza.

PRICE : West Malaysia: RM119.00 East Malaysia: RM129.00

WANIEY
012-6567464 ( sms/whatsapp)
email : norshawaniy@gmail.com

nama alamat no phone produk kuantiti / isi form di atas

new packaging : Aura White Gluta Collagen 900,000mg !

aurawhite in da house :)
new packaging.. tahan lebih lama dan lebih jimat :)

botol tinggi packaging baru :) lebih jimatkan !

Kandungan AURAWHITE 
AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+ VITAMIN C  + HYALURONIC ACID + PENTA STEMCELL PHYTOCELLTEC 
+ SNOW LOTUS EXTRACT

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.



KHASIAT AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN :-



- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASA 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA RAMUAN BERKUALITI PREMIUM


Cara pengambilan Aura White
- Masukkan 2 scoop ke dalam gelas dan kacau hingga larut.
- Gunakan air mineral atau air kosong.
- Elakkan mengambil minuman yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
- Perlu minum air masak / mineral sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
- Ambil semasa perut kosong. Dinasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Aura White sesuai kepada :-
- Lelaki dan Perempuan
- Boleh diambil oleh wanita dalam tempoh period
- Boleh diambil oleh ibu mengandung (Kandungan 4 bulan ke atas)
- Boleh diambil seawal umur 14 tahun keatas.



Harga : RM150.00 FREE POSLAJU S'JUNG
RM155.00 FREE POSLAJU SABAH/SRWK
FREEGIFT semestinya :)

Agent diperlukan :) + belian borong jugak amatlah dialu-alukan :)
SMS/WHATSAPPS : waniey 012-6567464 (fast feedback ya)
email : norshawaniy@gmail.com
PASTIKAN ORIGINAL YAA !!
-- jadilah pengguna bijak :) -
 

Wednesday, May 8, 2013

maaf dari pihak kami.

Assalamualaikum..
okay post nie untuk semua customer yang berurusan dengan wanie yaa..
maaf kerana postage tertangguh disebabkan kesulitan yang tidak dapat dielakkan :)
mohon maaf kepada semua ya..
bukan wanie sengaja tak balas semua pertanyaan anda :)

harap faham kesulitan dan kelambatan yang berlaku..

**jangan risau wanie niaga secara sihat dan tidak menipu customer2 waniey :) itu yang penting ! :)**

postage berjalan seperti biasa starting from today :)

sekian terima kasih

Sunday, May 5, 2013

HARI MALAYSIA MEMILIH

hari nie wordless sikit ya :) pegi pagi mengundi :)

jari sebelum dan selepas mengundi 

walaupun pilihan kita berbeza 
kita tetap saudara sesama ISLAM 

 kita tunggu malam nie keputusan..
apa pun keputusan 
yang penting 
MALAYSIA AMAN PEACE NOT WAR !!

PLACE YOUR ORDER HERE :) TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERJAH BLOGGER !