WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Tuesday, May 14, 2013

SABUN MARINE ESSENCE @ sabun ketiak

Assalamualaikum.. hye hye hye cemuaaa :)
ada new stock masuk ini bulan :).. nak tau apa. sabun ketiak ? hahaha. mesti ramai gelakkan..
okay tak pecaya.. sesuai untuk badan dan muka yu'olllss :)


Sabun Marine Essence BAGUS kepada mereka yang mengalami MASALAH seperti :
1- cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
2- hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
3- kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
4- antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
5- kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
6- membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
7- melembutkan kulit
8-kurangkan parut
9- sabun yang beraura...
rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.


Rumusan Khas Anti-Oksidan dan Minyak Asli:

-RAMUAN PERTAMA:
Gliserin. Bagus untuk melembabkan kulit, menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit supaya tidak mengeringkan kulit.

RAMUAN KEDUA:
Garam Buluh. Merupakan sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit. Anti bakteria, anti alergi,dan anti keradangan

RAMUAN KETIGA:
Ekstrak Liquorice. Berkesan untuk mencerahkan pigmentasi kulit, mengurangkan bintik-bintik hitam dan menjadikan ton kulit sekata

RAMUAN KEEMPAT:
Vitamin E. Bersifat anti oksidan dan anti aging. Membantu menyembuhkan kulit bermasalah dan rosak dengan berkesan.

RAMUAN KELIMA:
Tea Tree Oil. Harum dan segar. Selain daripada itu, ia juga anti bakteria dan anti kulat.

RAMUAN KEENAM:
Pheno-SFE. Terkenal dengan antioksidan dan anti aging.

RAMUAN KETUJUH:
Aloe Vera. Berkebolehan untuk menyembuhkan dan meransang pembaharuan sel kulit yang bermasalah.

Berat bersih: (100g x 3 bars) 
~~ nak beli 1 bar pon boleh jer ~~~
http://2.bp.blogspot.com/-EfRyoaHaLyM/UUFBihnOxvI/AAAAAAAAFGo/Y2jf8ed0TUM/s1600/577327_515775455130673_649261310_n.jpg 
http://4.bp.blogspot.com/-fILGXGo0l5s/UUFBhhNDIDI/AAAAAAAAFGc/OW83aqsSFbA/s1600/417454_515775491797336_1538107050_n.jpg 

Harganya cuma RM105 untuk 3 ketul 
(Sekotak memang ada 3 ketul)
as dah mention nak beli seketul pon boleh yer :)
seisi keluarga boleh pakai 
nak order laju laju inform yaa :)
WANIEY
012-6567464 ( sms/whatsapp)
email : norshawaniy@gmail.com

nama alamat no phone produk kuantiti / isi form di atas
 

No comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE :) TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERJAH BLOGGER !