WANIEY's BLOGSHOP

KAWAN BLOGGERS HEBAT !

HOT & COOL YOO !!!

DOA HARIAN

DOA NABI MUHAMMAD :)
---------------------

YA ALLAH, Ampunkanlah Kesalahanku, Kebodohanku dan Sikapku yang Berlebih-lebihan Dalam Urusanku & Hal-hal yang ENGKAU ketahui..

YA ALLAH, Ampunkanlah Dosa-dosaku Terdahulu dan Dosa-dosa Kemudian Serta Dosa yang Aku Sembunyikan & Aku Tampakan..

ENGKAULAH yang Mendahulukan & Mengakhirkan,
ENGKAU MAHA KUASA atas Segala Sesuatu..
AMIN YA RABBAL ALAMIN

Wednesday, July 20, 2011

VIRUS BARU KAT FACEBOOK !


skarang dah banyak virus-virus cuba menyerang facebook dan environment kita..
yang terbaru nie lagi sempoi kot.. tapi cam biasa.. 
even dalam setiap tindakan kita pon kita kena harus waspada kan..

macam mana nak kenal virus baru kat facebook nie.. 
so meh la baca sampai abes.. semoga info ini berguna.. sebab setakat nie xpenah kena lagi.. 
dan jarang nak chat dengan orang yang xkenai kat fb.. 


1. virus tersebut tersebar melalui IM chat fb dimana dia bermula dengan chat  
"hi. how are you?"... 

2. kemudian korang reply pada chat tersebut , dia akan hantar 
"Wanna laugh? :)" 

3. selepas korang reply , dia akan menghantarkan  
"It is you on the video ? want to see?)"

4. lepas tu , dia akan hantar satu LINK & link tu laa VIRUS... 

kalau link SAYS.MY xpe.. itu link masyuk  $$$
amaran keras macam batu : lepas nie berhati-hati di mana jua anda berada. 
sekian ..

2 comments:

  1. berhati2lah di mana jua berada ... xkira jalan raya ke udara ke darat ke.. huhuhuh

    ReplyDelete

PLACE YOUR ORDER HERE :) TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERJAH BLOGGER !